Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε χρόνο και ψυχολογία, αλλά έχει πολλά να κάνει...

Κέρδισε χρόνο και ψυχολογία, αλλά έχει πολλά να κάνει...
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 09:58

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ για το πρωτάθλημα σε μια δύσκολη σεζόν για τον ίδιο, με πολλές αλλαγές καθώς και κυνήγι από την διαιτησία.

Η νίκη που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήρθε εύκολα, αν και θα μπορούσε να γίνει. Καθώς τα αμυντικά λάθη παραμένουν, αν και με τον καιρό έχει παρουσιαστεί μια σημαντική βελτίωση. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός το παλεύει για να ρολάρει μέσα από τα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς και την κρισιμότητα που έχουν.

Η εικόνα της ομάδας προβλημάτισε, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει την δουλειά και να συνεχίζει βήμα-βήμα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, χθες έδωσε απλώς μερικές απαντήσεις. Άλλες θετικές, άλλες όχι… Η ομάδα έδειξε και ότι μπορεί αλλά και ό,τι… δεν μπορεί. μπορεί να προχωρά, έχει το σθένος, το μέταλλο, το πάθος. Δεν μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι, αλλά δείχνει να έχει τον τρόπο στις δύσκολες στιγμές.

Σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα. Και ειδικά στο παιχνίδι που ακολουθεί το αποτέλεσμα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και μέσα στις επόμενες μέρες για το «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά το σίγουρο είναι ότι για τον Ολυμπιακό αποτελεί μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να ξαναμπεί γερά στη μάχη του τίτλου.

Διαβάστε επίσης