Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Όρτα θα προσφέρει πολλά!

Ο Όρτα θα προσφέρει πολλά!
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 10:57

Την πρώτη του εμφάνιση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα πραγματοποίησε ο Aντρέ Όρτα στη νίκη (3-1) του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος μέσος μπήκε κατευθείαν στο ροτέισον του Καρβαλιάλ, κάνοντας το ντεμπούτο του σε μία θέση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έλλειψη ποιότητας.

Μάζεψε πολλά στον χώρο του κέντρου ο Πορτογάλος με τις τοποθετήσεις του στην αμυντική λειτουργία και την ηρεμία του στην κυκλοφορία της μπάλας. Το τελευταίο είναι κι ένα από τα σημεία κλειδιά για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να βελτιώσει την εικόνα του. Δεν θα περιμένει μόνο τον Κώστα Φορτούνη να «κουβαλήσει» μπάλα και να δημιουργήσει. θα το κάνει αυτό και ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος έδειξε πως το έχει.

Μέσα στο γήπεδο αυτό ίσως φαίνεται πολύ πιο καθαρά σε σχέση με την τηλεόραση, γι΄αυτό και κάποιοι συνάδελφοι που ήταν στο γήπεδο είδαν περισσότερα πράγματα σε όλο το φάσμα του παιχνιδιού του σε σχέση με άλλους που παρακολούθησαν τηλεοπτικά τον αγώνα. Ή το ευρύ κοινό της ομάδας.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν ο Ολυμπιακός θα μπει το καλοκαίρι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα για να προχωρήσει σε αγορά του Αντρέ Όρτα, ειδικά εάν τα ποσά είναι τόσο μεγάλα όσο λέγονται, ωστόσο, με βάση με όσα μας έδειξε, σύντομα θα γίνει απαραίτητος για τον Θρύλο. Όταν μπει για τα καλά στη φιλοσοφία του κλαμπ, θα μπορέσει να δείξει πόσα μπορεί να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης