Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεσάλωσε η... εξυγίανση: Ο Μπαλτάκος παρέα με Μελισσανίδη, Θωμά Μητρόπουλο

Ξεσάλωσε η... εξυγίανση: Ο Μπαλτάκος παρέα με Μελισσανίδη, Θωμά Μητρόπουλο
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 15:15

Σε ανάρτηση του gavros.gr, χθες το βράδυ, αναφερθήκαμε στην παρουσία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, στο Κτήμα Αμαδρυάδες.

Η... εξυγίανση ξεσάλωσε καθώς το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος (τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία να συνομιλεί με τον Μελισσανίδη και με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη, γνωστό οπαδό της «εξυγίανσης»). Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπαλτάκος μίλησε και με τον Θωμά Μητρόπουλο, τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κατηγορήσει για δράση στο «παρασκήνιο» για να δημιουργηθεί το τέρας της «εξυγίανσης».

Κατά τα άλλα η ΕΠΟ πρέπει να τηρεί την ισονομία και να εφαρμόζει ίσες αποστάσεις. Όμως, πως να γίνει αυτό, όταν οι σχέσεις είναι αυτές που φαίνονται και η... εξυγίανση ξεσαλώνει;

Υπάρχει φωτογραφία Μελισσανίδη, Μπαλτάκου, όμως ο Μαρινάκης πήγε κατηγορούμενος για μια τυχαία συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή στο «Χίλτον». Η... εξυγίανση προκαλεί και μας μιλάνε για αυτοδιοίκητο!

Διαβάστε επίσης