Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εχουν στόχο να... καθαρίσουν τον Φιλιππούση

Εχουν στόχο να... καθαρίσουν τον Φιλιππούση
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 13:42

«Εξυγίανση» σημαίνει και εμφύλιος στην ΕΠΟ, ή αν προτιμάτε έχουν κι αυτοί τα δικά τους, άσχετα αν τσακώνονται και σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκουν στο τέλος. Το μπλοκ του βορρά, το οποίο στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, πήρε εγγυήσεις από το μπλοκ του νότου (που έχει άρωμα ΑΕΚ) ότι με αφορμή τις εκλογές του Ιουνίου θα αναλάβει τα ηνία στην ΕΠΟ (δηλαδή... επεκτείνεται η συμφωνία των Μελισσανίδη, Σαββίδη) και αυτό θα συμβεί μέσω πλειοψηφίας στην ΕΕ (και με πρόεδρο επιλογής τους) που τώρα έχει το μπλοκ του νότου.

Όπως ήδη αναφέραμε υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και αν ο Ιβάν Σαββίδης τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ, κάτι που είναι πολύ πιθανό, υποψήφιος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης. Κάτι ανάλογο με το «δικός μας Γραμμένος» καθώς στη διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι οι Τεβεκέλης, Πουρλιοτόπουλος που εργάζονται στον ΠΑΟΚ και ο Διαμαντίδης, ο κουμπάρος του Μάκη Γκαγκάτση.

Όμως, το μπλοκ του βορρά δεν αρκείται μόνο σε αυτές τις εγγυήσεις. Θέλει να... καθαρίσουν από τώρα τον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση. Μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, όμως θέλουν εγγυήσεις ότι το μπλοκ του νότου δεν θα ζητήσει να τον κρατήσουν, καθώς δεν τον ήθελαν από τις προηγούμενες εκλογές, όμως δεν κατάφεραν να τον αποπέμψουν. Αρα, φοβούνται μην επαναληφθεί πάλι το ίδιο. Μαζί τρίζει και η καρέκλα του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος είναι επιλογή του Φιλιππούση.

Και τις δυο θέσεις (εκτελεστικός διευθυντής και επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας) ήθελε ο Μπαλτάκος. Από αυτή του εκτελεστικού διευθυντή αποκλείστηκε, «παίζει» για επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας αλλά για να ανοίξει ο δρόμος θα πρέπει να φύγει ο Φιλιππούσης.

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί, στο Πάρκο Γουδή.

Διαβάστε επίσης