Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... παιχνίδι για Θρύλο ο Γιάνσεν

Στο... παιχνίδι για Θρύλο ο Γιάνσεν
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 14:20

Ο Ολυμπιακός άλλαξε «σελίδα», μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Αλβες και την πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως αθλητικό διευθυντή. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, ωστόσο, ο Θρύλος εξετάζει και προπονητή!

Συγκεκριμένα, τα ολλανδικά Μέσα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Πασκάλ Γιάνσεν, τον πρώην προπονητή της Αλκμααρ. Οι Ολλανδοί, μάλιστα, προχωρούν ακόμη περισσότερο το θέμα, κάνοντας λόγο για παρουσία του 51χρονου τεχνικού στην Ελλάδα, από την Τετάρτη (7/2) το πρωί, για συζητήσεις με τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν, τα τελευταία τρία χρόνια, στον πάγκο της Αλκμααρ και αποδεσμεύτηκε πρόσφατα, στις 17/1, για αυτό και «μπλέχτηκε» στο ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά. Στην ΑΖ ο φερόμενος -προπονητικός- στόχος του Ολυμπιακού μέτρησε 110 ματς στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με 65 νίκες, 20 ήττες, 25 ισοπαλίες και 222-123 τέρματα.

Ο Γιάνσεν, που «ακούγεται» έντονα για τον Θρύλο, εμφανώς επηρεασμένος από την ολλανδική σχολή ποδοσφαίρου, παίζει με σύστημα 4-3-3, το οποίο σε ορισμένες συνθήκες το μετατρέπει σε 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης