Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην Κ19 ο Μαρινάκης: «Να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε!» (video)

Δίπλα στην Κ19 ο Μαρινάκης: «Να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε!» (video)
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 20:32

H K19 του Θρύλου έκανε κατάθεση ψυχής στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ και πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του Youth League! Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ονειρεύονται, καθώς βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ελίτ και στόχος τους είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται!

Στο Καραϊσκάκη βρέθηκε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στήριξε από κοντά την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, μετά το τέλος της «μάχης» του Θρύλου με την ιταλική ομάδα, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των Πειραιωτών και συνεχάρη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την επίδοσή τους!

Στη σπουδαία ομιλία του στους παίκτες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα. Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε. Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αδέρφια ζείτε...»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αδέρφια ζείτε...»

Πέρασαν 43 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», όπου 21 φίλοι του Ολυμπιακού έχασαν τη ζωή τους. Το μήνυμα της ΠΑΕ...