Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και για τα αδέρφια μας!

Νίκη και για τα αδέρφια μας!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 23:56

Ο Θρύλος το Σάββατο (10/2) επιστρέφει στο Ναό, για να υποδεχτεί τον ΟΦΗ στην 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Oι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να δείξουν ότι δεν θα τα παρατήσουν ποτέ, αλλά και για να την αφιερώσουν στα θύματα της Θύρας 7, που έχασαν άδικα τη ζωή τους πριν 43 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός απέναντι στην ομάδα της Κρήτης, να κάνει μία καλή εμφάνιση και να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ως υπηρεσιακός προπονητής, ενώ στη διάθεση του Έλληνα προπονητή βρίσκονται κανονικά οι Βέζο και Καμπράλ, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αντιθέτως εκτός βρίσκονται οι Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Ντόη. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΟΦΗ ηττήθηκε εντός έδρας από την Κηφισιά (1-2) και βρίσκεται στη 10η θέση.

Διαβάστε επίσης