Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το restart με τον ΟΦΗ!

Για το restart με τον ΟΦΗ!
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 10:07

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Θρύλος, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Και μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το σημερινό (17:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον ΟΦΗ στον Ναό είναι… εύκολο. Αλλά αυτή είναι λανθασμένη αντίληψη. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντοτε πολύ πιο δύσκολα…

Λαβωμένος σωματικά (με απουσίες, όπως εκείνες των Ρέτσου, Μαρτίνς, Ντόη, Ελ Αραμπί) και ψυχολογικά (μετά την απώλεια στο ντέρμπι, απέναντι στον ΠΑΟ) ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να επιδείξει σθένος και να καταφέρει άμεσα να μπει ξανά στον δρόμο των νικών, για να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις του. Και να συνεχίσει με θετικό πρόσημο, την προσπάθειά του να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι είχαμε αλλαγές με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή αντί του Πέδρο Άλβες και τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να παίρνει το χρίσμα του προπονητή, για ένα ματς το σημερινό. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν ο τεχνικός της Κ19 θα είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδας και σε σουίτα του Καραϊσκάκη, θα βρίσκεται ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο Χοσέ Λουίς Μοντιλίμπαρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μια νίκη σαν… βάλσαμο. Μια νίκη ψυχολογίας. Η οποία θα δείξει ότι ο Ολυμπιακός έχει «παλμό» και μπορεί άμεσα να αντιδράσει, καταθέτοντας ψυχή, μέταλλο και εμπειρία στον πρωταθλητισμό, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς με την Φερεντσβάρος.

Διαβάστε επίσης