Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «καλωσόρισμα» του Μεντιλίμπαρ με «βιντεοθεραπεία»!

To «καλωσόρισμα» του Μεντιλίμπαρ με «βιντεοθεραπεία»!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 20:15

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέφτει αμέσως στα βαθιά στον Ολυμπιακό, καθώς έχει μπροστά του τους δύο αγώνες με την Φερεντσβάρος στο Conference League και ενδιάμεσα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια, ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να υπάρξει ούτε ώρα χαμένη στο Ρέντη και έτσι έγινε «βιντεοθεραπεία». Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του νέου προπονητή ετοίμασαν δύο videos για τους ποδοσφαιριστές. Το ένα αφορούσε στιγμιότυπα από αγώνες της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Φερεντσβάρος και το άλλο από παιχνίδια των ομάδων που έχει προπονήσει ο Μεντιλίμπαρ.

Μέσα απ’ το βίντεο που θα τους δείξει θα επιδιώξει να αναλύσει όσο πιο απλά και πιο γρήγορα μπορεί το παιχνίδι που εφαρμόζει στις ομάδες του. Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει, εκτός απ’ την πρακτική στο χορτάρι, να περάσει πιο γρήγορα τα «θέλω» του στους νέους παίκτες του.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε νέες ιδέες στην επίθεση και πρέπει να προσέξουμε πολύ το transition. Να γίνουμε μια ομάδα που θα περνά γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση με καλή μεταφορά της μπάλας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε.

«Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Για να φτάσουμε σε καλό επίπεδο. Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για να φτιάξουμε μια νέα εικόνα, ένα νέο μοντέλο παιχνιδιού».

Ξέρει πως η περίοδος που έρχεται, ως τρίτος μάλιστα προπονητής στη σεζόν, είναι δύσκολη. Θεωρεί, όμως, πως αν υπάρξει η απαραίτητη δουλειά και προσήλωση απ’ όλους μπορούν να έρθουν γρήγορα τα καλά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης