Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικά «γλέντια», μια νύχτα μας όλη σας η ζωή!

Θρυλικά «γλέντια», μια νύχτα μας όλη σας η ζωή!
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 22:55

Μια νύχτα μας, όλη σας η ζωή! Πάρτε το χαμπάρι! Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου είναι ΕΔΩ, είναι μια γροθιά και προχωράει μόνος του απέναντι σε όλους! Τα θρυλικά γλέντια συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός πάντα θα είναι ο μεγαλύτερο εφιάλτης τους, όσο και να τον πολεμάνε.

Από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε. Ας βάλουμε όλους τους τίτλους στην άκρη, αυτούς που δεν θα δουν ποτέ, ούτε στα όνειρά τους. Άλλωστε αν τους γράψουμε έναν προς έναν θα ζαλιστούν!

Την Κυριακή (18/2) ο κόσμος του Θρύλου πλημμύρισε από περηφάνια. Πανηγύρισε, χαμογέλασε και φώναξε για τον μεγαλύτερο σύλλλογο στη γη.

Το πρώτο «γλέντι» έγινε στα «Δύο Αοράκι». Εκεί, ο Ολυμπιακός τιμώρησε τον αλαζόνα Παναθηναϊκό και σήκωσε για τρίτη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας, αφήνοντας τον πελάτη να το ονειρεύεται για άλλη μια χρονια. Είπαμε, το «μέχρι τέλους» σύνεχίζεται.

Ο Θρύλος απέδειξε ξανά ότι πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε ΠΑΝΤΟΥ! Στο χάντμπολ, οι μάγκες του Μπάμπιτς έκαναν το 2/2 απέναντι στην πρωτοπόρο της Ιταλίας, Μπρίξεν και πήραν το εισιτήριο για τους «8» του EHF European Cup!

Η τρίτη... φάπα ήταν και η καλύτερη! Εντάξει, πάντα μας αρέσει να κερδίζουμε τον «αιώνιο» πελάτη μας, όμως οι νίκες απέναντι σε αυτούς που έβγαλαν γλώσσα από το πουθενά, είναι πάντα ωραίες! Ο Ολυμπιακός, πήρε το αίμα του πίσω, «κέρασε» ένα τετράμπαλο τον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του και έκλεισε στόματα, πατώντας και την «εξυγίανση».

Καλή χώνεψη...

Διαβάστε επίσης