Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στην Ουγγαρία, Θρύλε ολέ-ολέ!

«Διπλό» στην Ουγγαρία, Θρύλε ολέ-ολέ!
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 23:48

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (22/2). Μετά την εμφατική «τεσσάρα» (1-4) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Θρύλος συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» είναι μόνο η ρεβάνς με την Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, για τα πλέι οφ του Conference League.

Η αποστολή των Πειραιωτών «πετάει» για την ουγγρική πρωτεύουσα αύριο, Τετάρτη (21/2) πρωί, αναχωρώντας από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 11:00.

Σήμερα (20/2), ο Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ χορήγησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Θρύλου «γέμισαν μπαταρίες» και «καθάρισαν» το μυαλό τους, ενόψει της μεγάλης «μάχης» στην έδρα της Φερεντσβάρος, για την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16».

Υπενθυμίζεται, ότι στο πρώτο ματς των πλέι οφ της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 στο -κατάμεστο- «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, με γκολ του Ελ Κααμπί, στο 83ο λεπτό και απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Την Πέμπτη, στη μεγάλη ευρωπαϊκή ρεβάνς στο «Ferencvaros Stadion» (ή αλλιώς στην «Groupama Arena»), οι Πειραιώτες προκρίνονται και με ισοπαλία, ωστόσο στοχεύουν στο «διπλό».

Αύριο το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο γήπεδο της Φερεντσβάρος και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς των πλέι οφ του Conference League.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα του Θρύλου για την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τους Ούγγρους, ο Μελιντίμπαρ έχει στο μυαλό του το πλάνο... πρόκρισης, όμως αναμένεται να το δοκιμάσει αύριο, στην τελευταία προπόνηση στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League.

Διαβάστε επίσης