Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός είσαι, δεν φοβάσαι!

Ολυμπιακός είσαι, δεν φοβάσαι!
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 09:55

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός. Το βράδυ της Πέμπτης. Στην Ουγγαρία και τη «Groupama Arena» απέναντι στην Φερεντσβάρος. Και σε αυτό το ραντεβού θέλει να είναι συνεπής. Όπως είναι πολλά από όλα τα τελευταία χρόνια.

Ο Θρύλος «πετάει» το πρωί της Τετάρτης για την Ουγγαρία όπου την Πέμπτη παίζει με την Φερεντσβάρος τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του Conference League, έχοντας το προβάδισμα από το 1-0 του πρώτου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αν αυτό το 1-0 το κάνει εύκολο το έργο του; Σε καμία περίπτωση. Έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να μπει στο ματς λες και είναι το πρώτο, λες και αρχίζει από το... μηδέν.

Αν το παιχνίδι είναι δύσκολο; Εννοείται. Προφανώς. Η Φερεντσβάροσ είναι καλή ομάδα, με τις αρετές της (επιθετικά) και με τα κενά της (αμυντικά). Και σε αυτά τα κενά πρέπει να «χτυπήσει» ο Θρύλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Κανείς στην ομάδα δεν πηγαίνει στην Ουγγαρία για... τουρισμό, ούτε καν υπάρχει στο μυαλό η λέξη «χαλάρωση». Δεν υπάρχουν αυτά.

Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν πολύ για αυτό το παιχνίδι, για αυτή τη στιγμή. Και θέλουν το φινάλε και του δεύτερου αγώνα να τους βρει στη φάση των «16» του Conference League. Όπως και πέρσι.

Ναι, δεν είναι εύκολο. Το αντίθετο. Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν φοβάται. Ολυμπιακός είναι...

Διαβάστε επίσης