Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο Θρύλος για την πρόκριση!

Έτοιμος ο Θρύλος για την πρόκριση!
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 00:17

Ξημερώνει η ημέρα που περιμένουν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και καλείται να τα δώσει όλα απέναντι στη Φερεντσβάρος για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Μετά τη νίκη τους με 1-0 επί των Ούγγρων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Πειραιώτες θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση και να γιορτάσουν άλλη μία μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να δίνει «μάχες» και να τις κερδίζει. Στην ένδοξη ιστορία του, τα έχει βάλει με «θηρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα έχει γονατίσει.

Φυσικά, το έργο του απέναντι στη Φερεντσβάρος δεν θα είναι εύκολο, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει με τον Βάσκο προπονητή στον πάγκο του και παρουσιάζει μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ο Μεντιλίμπαρ, οι Πειραιώτες θα πάνε για τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Άπαντες, γνωρίζουν ότι το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν έχει κρίνει τίποτα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες έχουν δώσει δύο «μάχες» μέσα σε μία εβδομάδα και τα έχουν καταφέρει περίφημα. Το βράδυ της Πέμπτης, καλούνται να δώσουν ακόμη μία και να δείξουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους ό,τι τους αξίζει. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης

Ξέρεις από… τελικούς!

Ξέρεις από… τελικούς!

Μετρ των προκρίσεων ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει άλλο ένα, άτυπο πλεονέκτημα, για την πρόκριση!