Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ρεαλιστής Mεντιλίμπαρ και το πλάνο πρόκρισης!

Ο ρεαλιστής Mεντιλίμπαρ και το πλάνο πρόκρισης!
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 13:48

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πρώτο βήμα, κερδίζοντας την Φέρεντσβαρος 1-0 την περασμένη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, όμως είναι απολύτως κατανοητό από την εικόνα των δύο ομάδων σε εκείνο το παιχνίδι ότι την περιμένει δύσκολο έργο απόψε στη Βουδαπέστη απέναντι από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και ότι θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλά προετοιμασμένη για μία μάχη έτσι ώστε να συνεχίσει στη φάση των 16.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι προπονητής που θα αλλάξει το πλάνο του για να πάρει απόψε την πρόκριση. Ο Βάσκος είναι πιστός στη φιλοσοφία του και με αυτήν θα πορευτεί και στη μεγάλη ρεβάνς με τους Ούγγρους. Οδηγός για το τι θέλει να δει απόψε στον αγωνιστικό χώρο της «Groupama Arena» είναι το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα αναφορικά με την ενδεκάδα ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις αναφορικά με τα πρόσωπα. Η παρουσία του Κίνι στην αποστολή μπορεί να παίξει ρόλο. Ο έμπειρος Ισπανός μπακ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και να μείνει εκτός ο Ορτέγα.

Υπάρχει αίσθηση πως κάποιες αλλαγές ίσως να υπάρξουν και στα χαφ. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι Τσικίνιο, Όρτα αντί των Αλέξανδρόπουλου, Καρβάλιο σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης Πέμπτης.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγα λεπτά πριν την σέντρα.

Με βάση όλα αυτά μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Κάρμο, Ντόη, Κίνι (Ορτέγα), Έσε, Τσικίνιο, Όρτα (Καρβάλιο), Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί.

Διαβάστε επίσης

Όλα για το 44ο διπλό στην ιστορία του! (vids)

Όλα για το 44ο διπλό στην ιστορία του! (vids)

Ο Ολυμπιακός απόψε θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και είναι πανέτοιμος να πάρει την πρόκριση στους «16» του Conference League. Το gavros.gr σας θυμίζει όλα τα μεγάλα διπλά του Θρύλου στην Ευρώπη.