Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε και την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων»

Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε και την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων»
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 23:55

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε την αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών και έβαλε ξανά τον Θρύλο σε τροχιά τίτλου. Ο Βάσκος προπονητής, όχι μόνο έχει φέρει τους «ερυθρόλευκους» μια... ανάσα από την κορυφή της Stoiximan Super League, αλλά τους έχει μεταφέρει τη νοοτροπία του νικητή, στοχεύοντας και σε μία πολύ καλή πορεία στο Conference League.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και δείχνουν έτοιμοι για την τελική ευθεία της Super League, αλλά και για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτό που έχει καταφέρει ο Μεντιλίμπαρ σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι καθόλου εύκολο. Με το... καλησπέρα, ο Βάσκος προπονητής «κέρδισε» όλους τους παίκτες του και τους έβγαλε τον καλύτερο ευατό τους. Ο έμπειρος κόουτς χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, γνωρίζοντας ότι άπαντες μπορούν να προσφέρουν και να δώσουν στην ομάδα αυτό που χρειάζεται.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών του και όλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το 100% για να την ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί, που ο Ολυμπιακός τα βρήκε...σκούρα μπροστά από το... πούλμαν που έστησαν οι Αρκάδες μπροστά από την εστία τους. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να παλεύουν, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και στο τέλος πήραν μία πολύ σημαντική νίκη.

Πλέον, ο Θρύλος έχει αποκτήσει ξανά τη χαμένη του ταυτότητα, έχει τη νοοτροπία του νικητή και μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να παλέψει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Όπως φάνηκε και στα ματς με τη Φερεντσβάρος, οι Πειραιώτες δεν... φοβούνται να πάρουν τη νίκη, αφού ποτέ δεν επέλεξαν να κλειστούν πίσω και να πάρουν το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο σωστό δρόμο και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε επίσης