Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απαντήσεις» στο γήπεδο, με σερί και ωραία μπάλα

«Απαντήσεις» στο γήπεδο, με σερί και ωραία μπάλα
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 09:56

Τώρα μιλάει ο εγωισμός. Μιλάει η ψυχή του πρωταθλητή. Του πραγματικού πρωταθλητή. Εκείνου ο οποίος γνωρίζει από πρωταθλητισμό και από τι σημαίνει να είσαι πραγματικά στην κορυφή. Και ήρθε η ώρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός (πρέπει να) δίνει «απαντήσεις» στο γήπεδο, με σερί και ωραία μπάλα. Κάθε ματς το οποίο περνάει, ο Ολυμπιακός οφείλει διαρκώς να εξελίσσεται, να βελτιώνεται και να ανεβαίνει αγωνιστικά. Ήρθε η ώρα, κατά την οποία οι απέναντι θα πάρουν τις «απαντήσεις» τους, για όλο τον «πόλεμο», το οποίο έχει δεχθεί, σε όλα τα επίπεδα…

Ο Ολυμπιακός υποτιμήθηκε, αλλά επιστρέφει με μπροστάρη τον προπονητή του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μέγα λάθος από τους «εξυγιαντές», ο Θρύλος θα τους κάνει να το… πληρώσουν. Αγωνιστικά. Με νίκες. Έτσι «μιλάει» ο Ολυμπιακός. Απλά τα πράγματα. Απέναντι σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου ξέρει πως να κάνει αυτό που πρέπει, για να κερδίσει ξανά την κορυφή.

Η βελτίωση εντός αγωνιστικού χώρου είναι σαφής. Η ομάδα δείχνει θωρακισμένη και προχωρά ενωμένη, προς τον μεγάλο της στόχο. Το μείον πέντε είναι… τίποτα, μπροστά στο μέγεθος του Ολυμπιακού και ανατρέπεται για πλάκα… Γεγονός το οποίο έχει κάνει και τους «απέναντι» να… τρέμουν. Τώρα είναι η ώρα να «χτυπήσει» ο Θρύλος την «εξυγίανση». Τα σπουδαία είναι μπροστά. Συνεχίζει το σερί νικών και τους… διαλύει!

Διαβάστε επίσης