Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kώστας Τανούλης: Ετών 18 με το πιο κρύο αίμα... (videos)

Kώστας Τανούλης: Ετών 18 με το πιο κρύο αίμα... (videos)
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 11:30

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Η ομαδάρα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη! Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε τη Λανς στα πέναλτι με 4-2 και προκρίθηκε στους «8» του UEFA Youth League, με το ματς να ολοκληρώνεται 2-2 στην κανονική διάρκεια και τους Πειραιώτες να επιστρέφουν μετά το 0-2 της γαλλικής ομάδας και έτσι ήρθε η δεύτερη σερί πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα» έχοντας έναν μικρό αφανή ήρωα.

Ο λόγος για τον Κώστα Τανούλη, αδερφός του Γιώργου που αγωνίζεται στην μπασκετική ομάδα, έχει αποδείξει ότι έχει «κρύο αίμα» και τσαγανό και βγαίνει μπροστά όταν η μπάλα καίει, παρότι ακόμα δεν έχει κλείσει τα 19 έτη (7 Μαρτίου 2005). Αυτό το είδαμε και κόντρα στη Λανς όπου από τα δικά του πόδια ο Θρύλος «πέταξε» για τους «8».

Ωστόσο, ο νεαρός χαφ το είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς με την Ίντερ, όπου είχε σκοράρει το πέναλτι και είχε κάνει trash-talking στον γκολίκπερ των «νερατζούρι» , Ραϊμόντι, αποσυντονίζοντας τον, το οποίο φυσικά έπαιξε τον δικό ρόλο του για να έρθει η πρόκριση.

Ο Κώστας Τανούλης έχει τσαγανό, ψυχικά αποθέματα, βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και αυτό πρέπει να έχει όποιος φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)

«On fire» ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να σπάσει όλα τα ρεκόρ!