Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 11:12

Εξωπραγματικές επιδόσεις έχει «χτίσει» ο Aγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Ολυμπιακό. Με τον Μαροκινό φορ να αποδεικνύει και στο Αγρίνιο και, μάλιστα, περίτρανα, πόσο σπουδαίος είναι. Πέτυχε ένα ευφυέστατο και καθοριστικό τέρμα, το οποίο τον εκτόξευσε στην πρώτη θέση της λίστα των σκόρερ της Super League 1!

Στο διάστημα παρουσίας του στο Λιμάνι, ο διεθνής στράικερ μετράει 20 γκολ σε 32 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις! Ο διεθνής φορ έχει σκοράρει, μετά από την επιστροφή του, σε όλους τους αγώνες, με εξαίρεση τον πρώτο στην Λεωφόρο, όπου είχε μπει ως αλλαγή στο «αιώνιο» ντέρμπι, όντας λίγες μέρες στο Ρέντη, μετά από την επιστροφή του από τα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Έχει σημειώσει ένα γκολ με τον ΟΦΗ, τα δύο τέρματα στους αγώνες με την Φερεντσβάρος, αλλά και από δύο φορές ακόμα έχει βρει δίχτυα, στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης και τέλος με τον Παναιτωλικό. Με το εντυπωσιακό να είναι, πως 4 από τα 5 τέρματα με τον Ελ Κααμπί να έρχεται ως λύση από τον πάγκο!

Τα νούμερα του Ελ Κααμπί είναι «τρομακτικά» και τα 20 γκολ που έχει σε 32 αναμετρήσεις, θα μπορούσαν σίγουρα να είναι περισσότερα, αν δεν υπήρχε η απουσία στους αγώνες με Λαμία, ΑΕΚ, Κηφισιά, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα του δεύτερου «μισού» του πρωταθλήματος. Και ακόμα περισσότερο στα δύο «αιώνια» ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, πετώντας τις ευκαιρίες τους για γκολ στα... σκουπίδια.

Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός, θα μπορούσε ήδη να έχει «σπάσει» το φράγμα των 20 γκολ και... βάλε και έχει ήδη αφήσει πίσω του αρκετούς πρώτους σκόρερ των προηγούμενων ετών και μάλιστα, στο φινάλε της χρονιάς! Την ώρα που τώρα έχει μπροστά του, τουλάχιστον, 13 συνολικά ματς, σε Ελλάδα (11) και Ευρώπη (2).

Για την ακρίβεια, ήδη έχει ξεπεράσει τα περσινά 18 γκολ του Μπακαμπού (37 ματς), αλλά και τους τρεις πρώτους σκόρερ που είχαν... προηγηθεί της τριετίας του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2019-20 μέχρι 2021-22). Τη σεζόν 2018-19, ο Κώστας Φορτούνης είχε 17 γκολ, την αμέσως προηγούμενη, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ 18 και τη σεζόν 2016-17, ο Μπράουν Ιντέγε, 15! Μάλιστα, έχει καλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος και από τον Ελ Αραμπί, με ένα γκολ ανά 104 λεπτά!

Διαβάστε επίσης