Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατοκύριακο γεμάτο Ολυμπιακό!

Σαββατοκύριακο γεμάτο Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 16:16

«Γεμάτο» είναι το «μενού» για τον Ολυμπιακό, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες το Σαββατοκύριακο. Με εξαίρεση την ομάδα Παίδων που έχει ολοκληρώσει για την ώρα τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ Κ15, αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός Β΄, αλλά και η Κ17 και η κ19 του θρύλου.

Σε ό,τι αφορά τους Έφηβους, αντιμετωπίζουν το Σάββατο (2 Μαρτίου), τον Πανιώνιο (15:00), σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της 2ης φάσης του πέμπτου ομίλου. Οι Πειραιώτες είναι πρώτοι με 31 βαθμούς και στο +1 από τον δεύτερο ΠΑΟ. Αναφορικά με την Κ19, μετά από την ιστορική πρόκριση της ομάδας Νέων στα προημιτελικά του Youth League, θα παίξει εντός έδρας με τον Βόλο την Κυριακή (14:00), στο γήπεδο του Φωστήρα. Οι Πειραιώτες είναι στο «-2» από τον πρώτο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν παιχνίδι λιγότερο. Σε ό,τι αφορά την ομάδα Β΄ του Ολυμπιακού, αγωνίζεται την Κυριακή στα Χανιά, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 03.03.2024 (14:00): ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Ολυμπιακός Β (sl2.muvi.com), ΑΓΥΙΑΣ, Παναχαϊκή – Καλαμάτα (Action 24), ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Αιγάλεω – Ηλιούπολη (sl2.muvi.com), ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Athens Kallithea – Διαγόρας (sl2.muvi.com), ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Γιούχτας (sl2.muvi.com), ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Τηλυκράτης – Παναθηναϊκός Β (sl2.muvi.com).

Διαβάστε επίσης