Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοταχώς για sold out με Μακάμπι, έφυγαν 25.000 εισιτήρια για Βόλο!

Ολοταχώς για sold out με Μακάμπι, έφυγαν 25.000 εισιτήρια για Βόλο!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 19:16

Τρέλα για τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός, επιτέλους, επιστρέφει στο Ναό και πλέον θα έχει ξανά τον κόσμο μαζί, που τόσο πολύ του έλειψε! Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για τους «16» του Conference League, καθώς το sold out είναι τυπική διαδικασία!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής (3/3, 19:30) απέναντι στον Βόλο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη φύγει 25.000 εισιτήρια! Ύστερα από καιρό, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να δουν και να στηρίξουν από κοντά την ομάδα σε επίπεδο Πρωταθλήματος. Το φαληρικό γήπεδο θα έχει τον παλμό του κόσμου του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας πριν από την έναρξη των play offs, στα οποία ο Ολυμπιακός θα κάνει αντεπίθεση για την κατάκτηση του τίτλου!

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά το Σάββατο 02/03 (10:00 – 15:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Βόλος

Διαβάστε επίσης