Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου συσπειρώνεται και ετοιμάζει δυναμικό comeback!

Ο κόσμος του Θρύλου συσπειρώνεται και ετοιμάζει δυναμικό comeback!
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 20:07

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει μετά και την δικαίωση από το CAS σε… φεστιβάλ. Δεν πάει σε… γιορτή. Πάει σε άλλη μια «μάχη», σε άλλο ένα επεισόδιο του μεγάλου «πολέμου», στον οποίο βρίσκεται, απέναντι στην «εξυγίανση» και στα εργαλεία της… Από αύριο και μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλάζουμε στάση και συσπειρωνόμαστε και παλεύουμε όλοι μαζί ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Απλά τα πράγματα. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλα τα επίπεδα.

Προσοχή από την ομάδα. Να αποφύγει κακοτοπιές εντός αγωνιστικού χώρου. Να αποφύγει νεύρα, να αποφύγει αντιδράσεις απέναντι σε διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να… εξοργίσουν και τον πλέον ήρεμο… Να αποφύγει διαμαρτυρίες σε υπέρμετρο βαθμό, να αποφύγει ο αψιμαχίες με αντιπάλους, να αποφύγει διαπληκτισμούς, να, να, να… ΟΛΑ μπορεί να στραφούν εναντίον του Ολυμπιακού αυτά. Ένα «τσακ» περιμένει η «εξυγίανση» για να… λάμψει. Με ένα πέναλτι ανύπαρκτο, μια αποβολή, ένα ακυρωθέν γκολ στο VAR… Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, εντός αγωνιστικού χώρου…

Αλλά όχι μόνο εκεί. Μεγάλη προσοχή και ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου. Ο κόσμος πρέπει να είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ! Ο λαός του Θρύλου να βάλει μόνο ΦΩΝΗ και ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Τίποτε άλλο. Το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δεν πρέπει να συμβεί, καθώς ο κόσμος θα πρέπει να μην… τσιμπήσει από την παραμικρή πρόκληση. Είτε από τον αντίπαλο, είτε από τη διαιτησία. Να έχουμε όλοι τα μάτια μας… 14.

Όλα είναι εναντίον μας. Όλα είναι απέναντι. Είμαστε πραγματικά ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Εμείς, όχι οι άλλοι που το ισχυρίζονται και γελάει ο πλανήτης. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πολεμάει ΜΟΝΟΣ του. Ο κόσμος του το ίδιο. Μεγάλη προσοχή. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τους δώσουμε δικαίωμα. Ενωμένοι μια γροθιά για να πανηγυρίσουμε σπουδαίες στιγμές!

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου άπαντες πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας και να βοηθήσουμε την ομάδα μας.

«Φίλαθλοι, μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου το γήπεδό μας θα κινδυνεύει να κλείσει ανά πάσα στιγμή.

Το δυνητικό πλαίσιο εφαρμογής των νέων ποινών εκ μέρους της ΔΕΑΒ είναι τόσο διευρυμένο, που εκτός από πρόστιμο, το οποίο μπορεί να φτάσει το 1.000.000 ευρώ, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και μεμονωμένα σε φυσικά πρόσωπα, μπορεί να μας φέρει κατηγορούμενους για επεισόδια που προκαλούνται ακόμη και έξω από γήπεδο – ή και ενδεχομένως πολύ μακριά από γήπεδο – εφόσον συνδέονται με οποιαδήποτε αθλητική αναμέτρηση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης, διότι οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες και συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο και η παράνομη είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό. Διαφορετικά θα επιφέρονται βαρύτατα πρόστιμα στην ομάδα μας, αλλά και αγώνες χωρίς την παρουσία σας.

Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και τα παιδιά (κάθε ηλικίας) θα πρέπει να διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο με τη δική τους θέση.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι κατά την ημέρα του αγώνα η Αστυνομία θα διενεργεί ελέγχους τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού. Σε περίπτωση που σε διενεργούμενο έλεγχο διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από την αστυνομία, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Η εφαρμογή των ανωτέρω μέτρων εκτείνεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού είτε του Πρωταθλήματος, είτε του Europa Conference League. Η ομάδα μας μπαίνει στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο της αγωνιστικής περίοδου διεκδικώντας τους βασικούς της στόχους. Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται τη βοήθειά σας. Όποιος λοιπόν επιδεικνύει οποιαδήποτε από τις παραπάνω συμπεριφορές, απλά θα πληγώνει την ομάδα μας. Μη δώσετε σε κανέναν την αφορμή να κλείσει ξανά το γήπεδό μας.

Αυτό που χρειάζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι το πάθος, η καρδιά και η φωνή σας. Προστατέψτε την ομάδα μας. Εσείς είστε η δύναμή μας».

Διαβάστε επίσης