Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κερδίζει» Βόλο, ψυχολογία και «φουλάρει» για τη Μακάμπι!

«Κερδίζει» Βόλο, ψυχολογία και «φουλάρει» για τη Μακάμπι!
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 10:00

Επιτέλους δράση! Ο Θρύλος επιστρέφει στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου και μαζί του επιστρέφει και ο κόσμος! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (3/3), στις 19:30, για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Βόλου, έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και να πάνε στα playoffs αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει. Ο Βάσκος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το ματς στο Αγρίνιο, αφού θέλει να δώσει «ανάσες» σε ορισμένους παίκτες του, αλλά και να τους προφυλάξει, ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League.

Ο Θρύλος ξέρει ότι δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα. Ο Βόλος παλεύει για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τον... λυπηθούν. Άπαντες θα δώσουν το 100%, έτσι ώστε στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουν ξανά με τον κόσμο που δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίζει.

Με το σφύριγμα της λήξης, ο Ολυμπιακός θα στρέψει την προσοχή του στη «μάχη» της Πέμπτης (7/3). Μία ημέρα, που το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα «βράζει», με τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ να θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους «8» του Conference League. Βήμα-βήμα, ο Θρύλος επιστρέφει στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης