Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα για τον Ολυμπιακό Β' στα Χανιά...

Ήττα για τον Ολυμπιακό Β' στα Χανιά...
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 15:57

Αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ολυμπιακός B’ γνώρισε την ήττα με 2-0 στο εκτός έδρας με τα Χανιά για τη 21η αγωνιστική της Super League 2. Oι «ερυθρόλευκοι» που είχαν απουσίες και αγωνίστηκαν παιδιά από την Κ19 δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι κόντρα στους Κρητικούς. Καθοριστικό ρόλο στο ματς έπαιξε η αποβολή του Παπακανέλλου στο 22’ για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Κλέιμαν. Έπαιξε μετά από 10 μήνες ο Ντορόν Λάιντνερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 8η θέση με 22 πόντους και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Παναχαϊκή στο Ρέντη.

To ματς καρέ-καρέ:

8’ Πρώτη επίσκεψη για τα Χανιά στα καρέ του Ολυμπιακού Β. Σέντρα από τον Παναγιώτου η μπάλα φτάνει στον Τσέλιο που σουτάρει, αλλά αποκρούεται στα σώματα των παικτών του Ολυμπιακού Β.
9’ Ευκαιρία για τα Χανιά. Ο Ντίας πασάρει στον Μάναλη που πλασάρει αδύναμα πάνω στον Παπαδούδη.
17’ Εξαιρετική ενέργεια από τον Κειτά ο οποίος περνά όποιον βρίσκει κοντά του, αλλά το γύρισμα του καταλήγει πάνω στον Κλέιμαν.
19’ Κόλα τη σέντρα, σουτ στην κίνηση του Νίλι άουτ.
22’ Αποβάλλεται ο Παπακανέλλος με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο τον Κλέιμαν τη στιγμή που μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Χανίων τη μπάλα.
25’ Ο Νίλι για τον Κόλα που σουτάρει άουτ ψηλά.
30’ (1-0) Φάση διαρκείας που καταλήγει σε γκολ για τα Χανιά. Από το πλασέ του Μάναλη μέσα από την περιοχή η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Ολυμπιακού Β, με τον Κόλα στη συνέχεια να παίρνει τη μπάλα την οποία γυρίζει για τον Νίλι που ευστοχεί από κοντά.
31’ Ο Μπα σε ευνοϊκή θέση έχοντας χώρο για σουτ, το οποίο πραγματοποιεί αλλά η μπάλα περνά ψηλά άουτ.
34’ Ευκαιρία για τα Χανιά. Από την μπαλιά του Παναγιώτου στον Μάναλη ο Παπαδούδης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
35’ Απίστευτη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τα Χανιά! Ο Ντίας πασάρει τη μπάλα στον Μούλερ που από κοντά θα σημαδέψει πρώτα το αριστερό και στη συνέχεια το δεξί δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Β!
43’ Τεράστια ευκαιρία για τα Χανιά με τον Μάναλη να πασάρει στον Κόλα ο οποίος αποφεύγει και του Παπαδούδη, σουτάρει, αλλά πάνω στη γραμμή, σαν από μηχανής θεός ο Μπα απομακρύνει τη μπάλα και σώζει την εστία της ομάδας του από το δεύτερο γκολ.
49’ Πρώτη ευκαιρία για το β’ ημίχρονο για τα Χανιά. από την πάσα του Μαναλη, ο Νίλι σουτάρει εξ επαφής από την εστία του Ολυμπιακού Β άουτ.
54’ Ο Νίλι περνά τη μπάλα στον Μάνο που από κοντά πλασάρει και ο Παπαδούδης διώχνει σε κόρνερ.
60’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β από το γύρισμα του Μπρνιτς δε βρίσκεται κανείς συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα προς την εστία του Κλέιμαν.
60’ (2-0) Από το λάθος του Μπρνιτς η μπάλα φτάνει στον Μάναλη που με κοντινό σουτ νικά τον Παπαδούδη.
79’ Ο Μούλερ γυρίζει ο Μάνος σουτάρει από κοντά άουτ.
81’ Ο Νίλι σεντράρει για τον Βουό που αναγκάζει με κεφαλιά σε σπουδαία απόκρουση τον Παπαδούδη.
90’ Απίστευτη ευκαιρία για τα Χανιά με πρωταγωνιστή τον Μάνο, ο οποίος σούταρε εξ επαφής έξω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Β μετά από σέντρα που έγινε από τον Μανουσάκη.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Νίλι, Μπάτζιος, Μουτόμπο (71’ Σέχου), Παναγιώτου, Τσορνομάς (46’ Πέιος), Ντίας (75’ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μούλερ, Κόλα (46’ Μάνος), Μάναλης (81’ Βουό)

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (63’ Μαρίνος), Σγουρός (77’ Μαυρουδής), Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Μπρνιτς (77’ Ιμπαγάσα), Σαπουντζής, Τανούλης, Κεϊτά (85’ Λάιτνερ), Καράκουτης (63’ Κωστούλας)

Διαβάστε επίσης