Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στo… σημάδεμα!

Προσοχή στo… σημάδεμα!
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 17:07

Το νικηφόρο σερί του στον πάγκο του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και κόντρα στον Βόλο. Χωρίς καρδιοχτύπια, χωρίς ο Θρύλος να κυνηγάει στο σκορ και χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσει η ομάδα παραπάνω ενέργεια από όση είναι απαραίτητη για να φτάσει στο τρίποντο. Ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί την Πέμπτη (7/3) η πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι για το Conference League.

Και επίσης, εξαιρετικά είναι ο Ολυμπιακός να βγει αλώβητος από τραυματισμούς αλλά και απώλειες παικτών λόγω καρτών.

Στην αποστολή ο 63χρονος Βάσκος τεχνικός έχει συμπεριλάβει και τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν αν δεχθούν άλλη μια κίτρινη να χάσουν την πρεμιέρα των play offs της Super League την Κυριακή (10/3).

Οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο είναι η πεντάδα των παικτών που βρίσκονται μια κάρτα μακριά από την απουσία στο επόμενο ματς και λογικά κάποιοι από αυτούς να μην βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη ζητήσει προσοχή από τους. «Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας. Να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε» έχει τονίσει στους «ερυθρόλευκους» και πίσω από αυτή την επισήμανση, εκτός από το αυτονόητο, υπάρχει και το κεκαλυμμένο μήνυμα πως δεν πρέπει να ασχολούνται με τη διαιτησία.

Κι αυτό γιατί ο Θρύλος είναι στο στόχαστρο και κάθε λεπτομέρεια έχει τη δική της σημασία. Μια διαμαρτυρία είναι αρκετή για να στοιχίσει μια κάρτα με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ειδικά για όσους παίκτες βρίσκονται στο όριο.

Άλλωστε, άπαντες περιμένουν τον Ολυμπιακό στη γωνία και φροντίζουν με κάθε τρόπο να δημιουργούν καταστάσεις που μπορεί να φέρουν σε επισφαλή θέση την ομάδα την ώρα που έχει ανεβάσει στροφές και η κατάκτηση του 48ου είναι ένας στόχος που μπορεί να πραγματοποιηθεί. Κόντρα σε όλους όσοι επιβουλεύονται με μηχανορραφίες το κακό του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης