Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν επαναπαυόμαστε;

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν επαναπαυόμαστε;
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 19:07

Τι ζήσαμε πάλι χθες… Σε ένα ματς γιορτή με την επιστροφή του κόσμου μετά την κυβερνητική απόφαση και τους παίκτες του Θρύλου να προσφέρουν γκολ και θέαμα, να έρχονται τα γνωστά «πιόνια» της «εξυγίανσης» να προσπαθούν να καταστρέψουν όλο αυτό το ωραίο που γινόταν στο Ναό.

Το VAR υπάρχει μόνο για να ακυρώνει γκολ και δίνει και κάρτες στον Ολυμπιακό. Αυτή μοιάζει να είναι η πραγματική του χρήση, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και μπήκε στις ζωές μας. Ο Τσαγκαράκης με τον Διαμαντόπουλο στο VAR όχι μόνο ακύρωσαν καθαρό τέρμα του Μασούρα στο 56' που έκανε το σκορ 3-0, υποδεικνύοντας λανθασμένα επιθετικό φάουλ στον Ρέτσο που είχε πάρει την πρώτη κεφαλιά, αλλά φρόντισαν να «καθαρίσουν» και τον κεντρικό αμυντικό του Θρύλου. Επίσης, θυμίζουμε η απευθείας κόκκινη κάρτα έγινε κίτρινη, στο δολοφονικό μαρκάρισμα του Ασενούν στον Έσε πίσω στη γάμπα λίγο πάνω από την αχίλλειο πτέρνα και τέλος το καθαρό πέναλτι πάνω στον Ποντένσε χρειάστηκε να δοθεί μέσω VAR, ενώ, ο Τσαγκαράκης ήταν 5 μέτρα μακριά από την παράβαση.

Δεν επαναπαυόμαστε. Είμαστε στο -3 από την κορυφή και από τους πρωτεργάτες της «εξυγίανσης». Μοιάζουν λίγοι, αλλά στην πραγματικότητα, η «εξυγίανση» αυτή δεν έχει όρια, τα οποία δεν θα ξεπεράσει, αν χρειαστεί… Δεν το καταλάβατε και χθες;

Διαβάστε επίσης