Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ισπανία κάνουν το αυτονόητο, στην Ελλάδα παίρνουν ορισμούς-βραβείο!

Στην Ισπανία κάνουν το αυτονόητο, στην Ελλάδα παίρνουν ορισμούς-βραβείο!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 16:00

Όλη τη σεζόν έχουμε δει τρομερά πράγματα στη Super League. Γκολ με το χέρι που μέτρησαν κανονικά, γραμμές του offside να μπαίνουν όπως και όπως και γενικότερα διαιτησίες επιπέδου... τοπικού πρωταθλήματος! Μία τέτοια διαιτησία είδε και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το Σαββάτο (2/3), στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί, ο γνώριμος ρέφερι, Χιλ Μανθάνο, αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα στο πιο... άκυρο σημείο! Οι Μαδριλένοι ήταν σε φάση επίθεσης, ενώ την ώρα που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα στο 99ο λεπτό, ο Ισπανός διαιτητής σφύριξε το τέλος της αναμέτρησης (2-2), στερώντας από τους Μαδριλένους τους τρεις βαθμούς.

Επειδή στην Ισπανία υπάρχει κανονικότητα και όχι παραποδόσφαιρο και εγκληματικές οργανώσεις, η Τεχνική Επιτροπή Διαιτητών (CTA) ενημέρωσε τον ρέφερι του επεισοδιακού αγώνα ότι αποφάσισε να τον θέσει για λίγο στο περιθώριο μετά το λάθος του, ενώ δεν πρόκειται να διοριστεί ούτε στο VAR.

Βλέπετε εκεί κάνουν το αυτονόητο και τους στέλνουν σπίτι τους, όχι όπως εδώ που αν «σφάξεις» τις ομάδες που δεν είναι στο άρμα της «εξυγίανσης» σου δίνουν ορισμούς-βραβεία σε σημαντικά ματς.

Διαβάστε επίσης