Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξάντληση των θέσεων ΑμεΑ για το Ολυμπιακός-Μακάμπι

Εξάντληση των θέσεων ΑμεΑ για το Ολυμπιακός-Μακάμπι
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 21:42

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε: «Για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Maccabi Tel Aviv, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκακης» την Πέμπτη 07/03 και ώρα 19:45, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι - ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι - ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Είναι ανίκανοι και το παραδέχονται

Είναι ανίκανοι και το παραδέχονται

Οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος έχουν ομολογήσει ότι δεν μπορούν να φέρουν καλούς ξένους διαιτητές, στέλνουν επιστολές σε άλλες ομοσπονδίες και ό,τι κάτσει.