Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνιστική δράση για την Ακαδημία!

Αγωνιστική δράση για την Ακαδημία!
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 10:13

Tην Κυριακή, ο Ολυμπιακός Β΄, θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά από την ήττα με 2-0 στα Χανιά, φιλοξενεί την Παναχαϊκή, στο Ρέντη (14:00), σε αγώνα για την 22η «στροφή» του νότιου ομίλου. Σας κοινοποιούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.03.2024 (14:00): Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή (sl2.muvi.com), ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Ηλιούπολη (sl2.muvi.com), ΠΑΡΑΛΙΑΣ, Καλαμάτα – Athens Kallithea (Action 24), Αιγάλεω – Ιωνικός (sl2.muvi.com), ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Παναθηναϊκός Β – Διαγόρας (sl2.muvi.com), Γιούχτας – Τηλυκράτης (sl2.muvi.com). Tα γήπεδα των αγώνων ΑΙΓΑΛΕΩ – ΙΩΝΙΚΟΣ & ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ θα ορισθούν με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.

Ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος θα δώσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Δύο μέρες νωρίτερα από τον Ολυμπιακό Β΄, οι «ερυθρόλευκοι» με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στην άκρη του πάγκο τους, θα παίξουν στις 12:00 με τον ΟΦΗ, στο γήπεδο του Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Κ19. Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη είναι ο εκτός έδρας αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου, για το Youth League. Οπότε, το ματς με τους Κρητικούς θα αποτελέσει μια καλή «πρόβα» για τη μεγάλη «μάχη» στη Βαυαρία, με φόντο τα ημιτελικά.

Διαβάστε επίσης