Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια «γροθιά» οι παίκτες του Θρύλου!

Μια «γροθιά» οι παίκτες του Θρύλου!
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 18:56

Οι αλλαγές που έχει φέρει η έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στον πάγκο του Θρύλου αλλά και η επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, είναι εμφανείς σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός από νικηφόρο σερί - το οποίο θέλει να συνεχίσει και το βράδυ (19:45) της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ - ο Βάσκος τεχνικός έχει φέρει ισορροπία στην ομάδα εκτός και εκτός αποδυτηρίων.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι το τρομερό, αλλά έχουμε δεθεί καλύτερα μεταξύ μας και φυσικά με τον καινούργιο προπονητή έχουμε αλλάξει πράγματα στην τακτική» είπε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Ισραηλινούς για τους «16» του Conference League και με αυτή την αποστροφή του λόγου του αποκάλυψε ένα στοιχείο πολύ σημαντικό στους κόλπους της ομάδας. Τη συνοχή που προκύπτει από το δέσιμο μεταξύ των παικτών και η οποία εξαργυρώνεται και μέσα στο γήπεδο.

Τα αποδυτήρια είναι «μπετό», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απόλυτη συναίσθηση της βαρύτητας της φανέλας που φορούν και επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι κριτήριο για τη χρησιμοποίησή τους είναι αποκλειστικά η δική τους απόδοση.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αφήσει κανέναν χωρίς να πάρει την ευκαιρία του, έχοντας χρησιμοποιήσει 27 παίκτες σε 6 αγώνες.

Μάλιστα, έδειξε από την πρώτη στιγμή να γνωρίζει πολύ καλά το έμψυχο υλικό με το οποίο θα δούλευε μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά φρόντισε να το αξιολογήσει και επί του πρακτέου. Και από αυτούς τους 27 έχει αρχίσει να προκύπτει το γκρουπ πάνω στο οποίο θα βασιστεί στη συνέχεια, ενώ οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τη δουλειά τους στις προπονήσεις μπορούν να βελτιώσουν τη θέση του στο «ερυθρόλευκο» ροτέισον.

Διαβάστε επίσης