Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ολόκληρο το... δώρο στις 14 Μαρτίου!

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ολόκληρο το... δώρο στις 14 Μαρτίου!
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 19:10

Μία νίκη δεν αρκεί και δεν κάνει τίποτα σίγουρο! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ναό τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Στις 14 Μαρτίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς. Μία σημαντική ημέρα για τον... στρατηγό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς θα έχει τα γενέθλιά του! Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βάσκος προπονητής ρωτήθηκε αν περιμένει το μισό δώρο από τους παίκτες του, στο αυριανό παιχνίδι! Ο ίδιος, τόνισε ότι θέλει... ολόκληρο το δώρο στη Σερβία, δείχνοντας ότι περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» δύο νίκες στα ματς με τους Ισραηλινούς!

Ο έμπειρος κόουτς γνωρίζει ότι η πρώτη αναμέτρηση δεν θα κρίνει τίποτα και θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φερεντσβάρος με 1-0 στο πρώτο ματς, ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωνε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε και στην Ουγγαρία με μοναδικό στόχο το «διπλό».

Με αυτή τη νοοτροπία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ δείχνει ότι είναι έτοιμος να πετύχει τους στόχους του! Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεντιλίμπαρ μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο...

Διαβάστε επίσης