Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το ματς με τον Θρύλο

Το πλάνο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το ματς με τον Θρύλο
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 20:37

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος του Ισραήλ, ενώ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στο Conference League, πάνω από Γάνδη, Ζόρια Λουχάνσκ και Μπρέινταμπλικ, έχοντας 15 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Σε αυτά τα 6 ματς του ομίλου, οι Ισραηλινοί σκόραραν 14 φορές, ενώ δέχτηκαν 9 γκολ. Μάλιστα, η αντίπαλος του Θρύλου, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς έχει σκοράρει 51 φορές και έχει δεχτεί 19 γκολ.

Αγαπημένο σύστημα του Ρόμπι Κίν είναι το 4-3-3, ενώ το παιχνίδι των Ισραηλινών βασίζεται κυρίως από τα πλάγια, με επιθετικό στόχο τον Έραν Ζάχαβι. Η αμυντική γραμμή της ομάδας του Τελ Αβίβ δεν συνηθίζει να ανεβαίνει ψηλά στο γήπεδο, ωστόσο αυτό το κάνει μόνο εάν υπάρχει η δυνατότητα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί, ο Ρόμπι Κιν δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που παρέταξε στο τελευταίο ματς της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Ρόι Μασπάτι, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ίντο Σαχάρ, Ιντάν Ναχμίας, Μάταν Μπαλτάχα και Ρόι Ρεβίβο. Οι Πέρετζ, Φαν Όβεριμ και Κανικόφσκι θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή, πίσω από τους Μίλσον (αριστερά) και Ντάβιντα (δεξιά) και τον Έραν Ζάχαβι στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης