Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... σκάουτινγκ της Μακάμπι για τον Ολυμπιακό!

Το... σκάουτινγκ της Μακάμπι για τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 13:28

Ο σεβασμός είναι μεγάλος προς τον Ολυμπιακό και η ιστοσελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοίμασε ένα αφιέρωμα στους Πειραιώτες, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Οι Έλληνες θα συναντήσουν τους κίτρινους, εν μέσω ενός θετικού μομέντουμ και με προπονητή που ήρθε στην ομάδα, ένα χρόνο πριν». Σε ό,τι αφορά την έδρα των «ερυθρόλευκων», υπογραμμίζεται πως: «το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι πολύ «ζεστό» και αναμένεται να μην κάνει εύκολη τη ζωή για τους παίκτες του Ρόμπι Κιν».

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, γίνεται αναφορά στην ποιότητα του Ντανιέλ Ποντένσε, τον Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο γίνεται αναφορά στο πλούσιο ταλέντο του, στον Γιώργο Μασούρα, ενώ σε ό,τι αφορά την επιθετική γραμμή εκτός από τον Ελ Κααμπί σέβονται πολύ και τον Γιόβετιτς που έχει μια τεράστια καριέρα, ενώ χαρακτηρίζουν τον Τσικίνιο «έναν μεγάλο σταρ». Στην άμυνα ξεχωρίζουν τους Ροντινέι, Κάρμο και Ρέτσο, για τον οποίο λένε: «έχει ικανότητες τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς αυτή».

Τονίζεται πως ο Ρόμπι Κιν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Έχουμε καλό σερί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα το γήπεδο, ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε για το αποτέλεσμα».

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης