Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Ολυμπιακός-Μακάμπι και η εμπειρία των Ιμπόρα, Μασούρα

Το Ολυμπιακός-Μακάμπι και η εμπειρία των Ιμπόρα, Μασούρα
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 13:19

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές που, όχι μόνο ξεχειλίζουν από ποιότητα, αλλά και από εμπειρία! Ειδικότερα, σε αγώνες στην Ευρώπη, όπως αυτός που ακολουθεί για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στο πλαίσιο αυτό, δύο από τους παίκτες που γνωρίζουν αρκετά καλά την Μακάμπι Τελ Αβίβ από τα... παλιά, είναι οι Γιώργος Μασούρας και Βιθέντε Ιμπόρα. Αμφότεροι, δε μοιάζουν στα φαβορί για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι (ειδικά ο Ισπανός χαφ), ωστόσο έχουν μια εμπειρία από παιχνίδια με την ομάδα από το Τελ Αβίβ.

Αναλυτικότερα, ο διεθνής εξτρέμ έπαιξε αντίπαλος την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2017-18, σε αναμέτρηση του Πανιώνιου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν και τα δύο παιχνίδια με 1-0 και τον Μασούρα να παίζει σε αμφότερες τις περιπτώσεις για 90 λεπτά.

Αναφορικά με τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο 36χρονος μέσος έπαιξε δύο φορές ως παίκτης της Βιγιαρεάλ με τους Ισραηλινούς, στους ομίλους του Europa League, τη σεζόν 2020-21. Ο Ισπανός έπαιξε βασικός για 59 λεπτά στο εντός έδρας 3-0 και για ένα τέταρτο στη ρεβάνς (1-1).

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός είχε παίξει αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ μια μόνο φορά στην ιστορία του και συγκεκριμένα, το 2010, όταν και αποκλείστηκε λόγω του εκτός έδρας γκολ (ήττα 1-0, νίκη 2-1).

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης