Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός!

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 15:19

Ανήμερα (10/3) των 99ών γενεθλίων του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται στο -κατάμεστο όπως αναμένεται- «Γ. Καραϊσκάκης», στις 20:30, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League. Στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, ο Θρύλος θέλει να «γλεντήσει» τους «πράσινους» και στη συνέχεια, να «γλεντήσει» με τον κόσμο του στον Ναό, τα 99 ένδοξα χρόνια της ιστορίας του!

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα (1-4) κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των «16» του Conference League, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται και πάλι στο «κάστρο» τους, όπου με «όπλο» τους ΓΑΥΡΟΥΣ, θέλουν να αντιδράσουν κόντρα στον «πελάτη» και να «μπουν» νικηφόρα στα playoffs, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία στην Super League.

Στη χθεσινή (9/3) προπόνηση των Πειραιωτών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κράτησε κλειστά τα... χαρτιά του, όσον αφορά στην ενδεκάδα του αποψινού εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, καθώς δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα και δεν έδειξε... κάτι.

Για την αποψινή «μάχη» με τους «πράσινους» στο Φάληρο, στην πρεμιέρα των playoffs της Super League, πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό είναι: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (ή Άμπι), Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης (ή Μασούρας, Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης