Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός Β' στην κλήρωση της Πέμπτης (14/3)

Ο Ολυμπιακός Β' στην κλήρωση της Πέμπτης (14/3)
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 10:26

Ο Ολυμπιακός Β’ τερμάτισε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 και θα βρεθεί στα play out. Με τους Πειραιώτες να δίνουν τη «μάχη» τους για την παραμονή στην κατηγορία, κυρίως λόγω της τιμωρίας του -10, που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση της Super League 2: «Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων

Εκλογή Α’ & Β’ Αντιπροέδρου, Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α’ & Β’ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out, Διάφορα Θέματα».

Aπό εκεί και πέρα, ντέρμπι «αιωνίων» έχει το «μενού» για τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Παίδων. Αναλυτικότερα, οι Πειραιώτες, θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο, 16/3, στο γήπεδο του Φωστήρα «Σπ. Γιαλαμπίδης», σε ματς της 2ης αγωνιστικής, της δεύτερης φάσης του τρίτου ομίλου. Αυτή τη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι», ως... συνέχεια της βαθμολογίας τους από την πρώτη φάση, είναι στους 43 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές, ενώ 30 πόντους έχουν οι «πράσινοι». Για την ομάδα Νέων και αυτή των Εφήβων, δεν υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο ματς στην Super League.

Διαβάστε επίσης

Δίλημμα στον άσο

Δίλημμα στον άσο

Δίλημμα στον Ολυμπιακό: Οι ενοχλήσεις του Πασχαλάκη μπορεί να δώσουν θέση βασικού στον Τζολάκη.