Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Τα... πιστόλια του είναι πάντα έτοιμα!

Ελ Αραμπί: Τα... πιστόλια του είναι πάντα έτοιμα!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 12:35

Ο Ελ Αραμπί έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό και έχει τη δική του θέση στην καρδιά των ΓΑΥΡΩΝ! Στα 37 του χρόνια ο Μαροκινός φορ είναι πάντοτε έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα όταν του ζητηθεί και δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Ο «killer» έφτασε τα 20 γκολ στην Ευρώπη με τη φανέλα του Θρύλου, μετά το τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το 6-1! Σε μία ιστορική βραδιά για την ομάδα, ο Ελ Αραμπί που αντικατέστησε τον συμπατριώτη του, Ελ Κααμπί στο 88ο λεπτό, έβγαλε ξανά τα... πιστόλια του και δήλωσε «παρών» για άλλη μία φορά.

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη επιρροή στην ομάδα. Δεν είναι μόνο τα γκολ και οι ασίστ του. Ο Μαροκινός μπορεί με τις ομιλίες του να ωθήσει τους συμπαίκτες του σε μεγάλες νίκες και επιτυχίες. Η αγάπη του για την ομάδα είναι τεράστια και φροντίζει με κάθε τρόπο να συμβάλλει.

Στη φετινή σεζόν, ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, στον Πανσερραϊκό, στην Κηφισιά και φυσικά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, είχε βρει δίχτυα και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα, όταν ο ίδιος είχε ζητήσει να αγωνιστεί σε εκίνο το ματς για να παραμείνει σε φόρμα. Μία τρομερή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που δίνει τα πάντα για τη φανέλα, τιμάει το συμβόλαιό του και δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου της ομάδας, αλλά και το σεβασμό των αντιπάλων του.

Διαβάστε επίσης