Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε!

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 13:07

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε, μετά την λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια την αντίπαλο του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, θεωρώντας πως υπάρχει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες δεν έμειναν εκεί, καθώς μετά την λήξη της αναμέτρησης, την ώρα που οι παίκτες της Φενέρ πανηγύριζαν στο κέντρο του γηπέδου, μια μερίδα οπαδών της Τράμπζονσπορ μπήκε στο γήπεδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός, με τους παίκτες της Φενέρ να ανταλλάσουν γροθιές και κλωτσιές με τους οπαδούς και τους παίκτες των γηπεδούχων. Μάλιστα, πέντε ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Θρύλου αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την αθλητική δικαιοσύνη!

Πρόκειται για τους Οουστερβόλντε, Οσαγί, Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί, οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν για τις πράξεις τους, καθώς «απάντησαν» στην επίθεση που δέχτηκαν. Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα του τουρκικού ποδοσφαίρου κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τρεις μήνες έως έναν χρόνο!

Διαβάστε επίσης