Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε... άλλο γήπεδο οι κλήσεις στην Εθνική Νέων

Σε... άλλο γήπεδο οι κλήσεις στην Εθνική Νέων
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 22:23

Σε... άλλο γήπεδο βρίσκονται οι κλήσεις της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στους αγώνες του 4ου ομίλου της Elite Round του EURO U-19, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία, με πρώτο ματς στις 20/3. Ο προπονητής της Αναστάσιος Θέος κάλεσε 20 ποδοσφαιριστές όπου πλειοψηφεί ο ΠΑΟΚ με έξι παίκτες και ακολουθούν τέσσερις του Ολυμπιακού, από την ομάδα που απέκλεισε τη Μπάγερν και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Youth League. Ούτε τα προσχήματα, ενώ στο παρελθόν καλούσαν καμιά δεκαριά παίκτες του ΠΑΟΚ! Υπενθυμίζουμε ότι η Μπάγερν είχε πολλούς παίκτες της που στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Εθνική Κ 17 της Γερμανίας.

Οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού που κλήθηκαν στην Εθνική Νέων είναι οι Φάνης Μπάκουλας, Αργύρης Λιατσικούρας, Αντώνης Παπακανέλλος και Μπάμπης Κωστούλας . Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Θέο είναι γεννηθέντες το 2005, εκτός του Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος είναι γεννήθηκε το 2007, αλλά εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες της Εθνικής Νέων:

Τερματοφύλακες: Καρακασίδης (Παναθηναϊκός), Νικολακούλης (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Φίλων (ΠΑΟΚ), Κατρής (Παναθηναϊκός), Αλεξίου (Ιντερ), Γεωργιάδης (Σαμπντόρια), Μαρούτσης (ΑΕΚ), Πασαχίδης (ΠΑΟΚ), Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Κοντούρης (Παναιτωλικός).

Μέσοι: Ανδρικόπουλος (ΑΕΚ), Κοντονίκος (Λαμία), Μπάκουλας (Ολυμπιακός), Γκούμας (ΠΑΟΚ), Λιατσικούρας (Ολυμπιακός).

Επιθετικοί: Παπακανέλλος (Ολυμπιακός), Καλοσκάμης (Παναθηναϊκός), Δεληανίδης (Τσβόλε), Κωστούλας (Ολυμπιακός), Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ).

Το πρόγραμμα της Εθνικής στον όμιλο του Elite Round

1η αγωνιστική (20/3): Σερβία – Δανία (16:00), Πορτογαλία – Ελλάδα (20:00)

2η αγωνιστική (23/3): Δανία – Ελλάδα (17:00), Πορτογαλία – Σερβία (22:00)

3η αγωνιστική (26/3): Δανία – Πορτογαλία (17:00), Ελλάδα – Σερβία (17:00).

Διαβάστε επίσης

Τα κεφάλια μέσα ξανά!

Τα κεφάλια μέσα ξανά!

Μικρό το διάλειμμα. Τώρα, παρά τη διακοπή, η φάση επιτάσσει… δουλειά για να δούμε τον Θρύλο στην κορυφή!