Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίβει τα χέρια του ο «Μέντι» με τον MVP... Μασουρίνιο! (photo)

Τρίβει τα χέρια του ο «Μέντι» με τον MVP... Μασουρίνιο! (photo)
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 00:41

Παρακολουθώντας το ματς της Εθνικής Ανδρών με το Καζακστάν, μόνο με χαμόγελο μπορεί λογικά να υποδέχθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το σφύριγμα της λήξης και το τελικό 5-0. Η ικανοποίηση του Βάσκου τεχνικού έχει να κάνει με την εμφάνιση του βιονικού Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Εθνικής (αναδείχθηκε και MVP του αγώνα), καθώς στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε όργωσε κυριολεκτικά τη δεξιά πλευρά. Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, το οποίο είχε τεράστια ευκαιρία να το πετύχει στο 90'. Με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Πέλκα στο κέντρο της άμυνας των Καζάκων για να γίνει το 2-0 στο 15' και 20 λεπτά αργότερα, βρήκε με μαγική ασίστ με το εξωτερικό τον Ιωαννίδη για το 3-0 σε κενή εστία.

Το κυριότερο, ο Μεντιλίμπαρ είδε τον Έλληνα εξτρέμ να βγαίνει αλώβητος σωματικά από το παιχνίδι, κάτι οποίο θέλει να δει να συμβαίνει και μετά τον επερχόμενο αγώνα με τη Γεωργία.

Ο 30χρονος επιθετικός του Θρύλου – που μετράει 9 ασίστ φέτος σε όλες διοργανώσεις και με τη φανέλα του Ολυμπιακού – ουσιαστικά είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος εξτρέμ που θα έχει στη διάθεσή του ο Μεντιλίμπαρ στο πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι τιμωρημένος καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες, και ο Μασούρας μένει μαζί με τον Κώστα Φορτούνη να καλύψουν τα δύο άκρα της επίθεσης.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη θέση, ο Βάσκος Στρατηγός δείχνει να υπολογίζει και τον Στέφαν Γιόβετιτς ως μια εναλλακτική που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να δώσει κάποιες λύσεις αν παραστεί η ανάγκη.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, είναι ένας ακόμα λόγος που ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να τρίβει τα χέρια του. Ο Γιόβετιτς αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του (έγινε αλλαγή στο 67') και στο 37' ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το πρώτο από τα δύο γκολ του Μαυροβουνίου.

Δείτε την ανάρτηση για τον MVP Γιώργο Μασούρα:

Διαβάστε επίσης