Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Αξίζουμε μια θέση στο Euro» (video)

Μασούρας: «Αξίζουμε μια θέση στο Euro» (video)
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 01:08

Την υπόσχεση πως η Eθνική θα δώσει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro έδωσε ο Γιώργος Μασούρας ενόψει και του αγώνα με τη Γεωργία. Ο εξτρέμ του Θρύλου τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αξίζει να βρίσκεται στην τελικά φάση του Euro και πως ήταν έκπληξη και για τον ίδιο το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του επιθετικούς του Ολυμπιακού:

«Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο α’ ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ιωαννίδη σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία το, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους».

Δείτε τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης