Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εκτόξευση» για τους «μπέμπηδες» του Θρύλου!

«Εκτόξευση» για τους «μπέμπηδες» του Θρύλου!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 10:20

Στον Ολυμπιακό Β’ υπήρξε αύξηση στη χρηματιστηριακή αξία των παικτών. Με την ομάδα του Πειραιά να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Σούπερ Λιγκ 2 και να «πληρώνει» το «-10» με το οποίο και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, λόγω τιμωρίας. Συγκεκριμένα, ο Αλγκασίμ Μπα κοστολογείται πλέον στα 400 χιλιάρικα, ενώ ο Ντιμπί Κειτά, κοστολογείται στα 75 χιλιάρικα μετά την τελευταία αξιολόγηση. Επίσης, στις 200 χιλιάδες ευρώ είναι πλέον η τιμή του Ισίδωρου Κουτσίδη, στις 100 χιλιάδες η αξία του Άγγελου Αργυρίου, στις 150 χιλιάδες η αξία του Ραφαήλ Σγουρού, ενώ σε ό,τι αφορά την επιθετική γραμμή, πλην του Μπα, αξίζει πλέον και 125 χιλιάδες ευρώ, ο Ανέστης Βλαχομήτρος. Συνολικά, το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα που θα λάβει μέρος στα play outs της Σούπερ Λιγκ 2, αξίζει 7,85 εκατ. ευρώ.

Επίσης, δεν θα μπορούσαν να περάσουν... απαρατήρητες από το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, στο Youth League. Είναι ενδεικτικό πως τέσσερις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν στο transfermarkt.

Ο φορ Μπάμπης Κωστούλας, είναι ένα από αυτά τα παιδιά, αφού πλέον κοστολογείται στα 400 χιλιάρικα. Μια καλή τιμή για παίκτη 16 ετών. Από εκεί και πέρα, στις 125 χιλιάδες ευρώ είναι η τιμή του Αντώνη Παπακανέλλου, ενώ στις 150 χιλιάδες ευρώ είναι η αξία του Χρήστου Μουζακίτη που «σαρώνει». Επίσης ο Κώστας Κωστούλας, αδερφός του Μπάμπη, στα 19 του χρόνια έχει την πρώτη του τιμή (75 χιλιάρικα).

Διαβάστε επίσης