Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φενέρ: Τάσεις φυγής από τον Λιβάκοβιτς

Φενέρ: Τάσεις φυγής από τον Λιβάκοβιτς
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 12:09

Τα απόνερα των επεισοδίων στο ματς στην Τραπεζούντα με την Τράμπζονσπορ συνεχίζουν να χτυπούν τη Φενέρμπαχτσε, που ετοιμάζεται για τους προημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας εκτός από την πιθανή τιμωρία παικτών της για συμμετοχή στα επεισόδια και τις συμπλοκές με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ προσπαθεί να βρει τρόπο να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν σοκαριστεί με όσα συνέβησαν.

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς – ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι ένας από αυτούς. Ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε δέχθηκε πολλά αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε αιμορραγία στο πηγούνι και γρονθοκοπήθηκε καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, βιώνοντας το σοκ της ζωής του. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο Λιβάκοβιτς, έτρεμε από φόβο στα αποδυτήρια και δεν μπορούσε να συνέλθει για αρκετή ώρα. «Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Θέλω να φύγω» φέρεται να είπε.

Ο προπονητής της Φενέρ Ισμαήλ Καρτάλ και οι βοηθοί του προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Κροάτη πορτιέρε ο οποίος φέρεται να άλλαξε την απόφασή του μετά από επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση, αλλά και την οικογένειά του, ενώ υπήρχε ανησυχία πως ο Λιβάκοβιτς ίσως να μην επέστρεφε στην Τουρκία, μετά την κλήση του και τους αγώνες με την Εθνική Κροατίας.

Διαβάστε επίσης