Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κατάσταση του Ζέλσον και το ντέρμπι

Η κατάσταση του Ζέλσον και το ντέρμπι
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 20:42

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μια περίοδο μίνι προετοιμασίας λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων χωρίς 9 παίκτες, αλλά στο μυαλό θα είναι και η ΑΕΚ.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός θα μπει σε ένα βαρύ και απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Και θα ήθελε να έχει και τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποχώρησε με μυϊκές ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό κι ύστερα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Όπως φαίνεται θα τον… ζορίσει αρκετά έως ότου τού επιτρέψει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Θυμίζουμε ότι δεν έχει επιστρέψει από τις 28 Φεβρουαρίου όποτε και ήταν το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Ο Μαρτίνς έχει αρχίσει ό,τι χρειάζεται για να θεραπευτεί, όμως πρέπει να ανταποκριθεί κι ο οργανισμός του. Η προσπάθεια γίνεται για να προλάβει να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα το προλάβει σίγουρα.

Ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει, αν υποθέσουμε ότι προλαβαίνει ιατρικά, αλλά σίγουρα αυτήν τη φορά δεν έχει σκοπό να βιαστεί και να τον βάλει μέσα να παίξει. Πρώτα θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις και μετά θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, καθώς είναι και απαραίτητος από τη στιγμή που είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Το «τεστ» του Ροντινέι

Το «τεστ» του Ροντινέι

Η σημαντική (αυριανή) μέρα σχετικά με τις ενοχλήσεις του μπακ του Ολυμπιακού, εν όψει ντέρμπι.