Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν τον Ολυμπιακό δεν έχει!

Σαν τον Ολυμπιακό δεν έχει!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 00:01

Τα κεφάλια... μέσα ξανά. Η διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ολοκληρώθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την επανέναρξη των πλέι οφ και ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής (31/03, 20:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια εναντίον της ΑΕΚ, όπου θέλει πάση θυσία για να παραμείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» του τίτλου.

Οι μέρες κατά την διακοπή κινούνταν με τις σκέψεις μας με τον Θρύλο. Ξεκουραστήκαμε όλοι, πήραμε δυνάμεις, περάσαμε οικογενειακές στιγμές, όμως αυτές τις ημέρες πάντα κάτι λείπει.

Τα Σαββατοκύριακα είναι άδεια χωρίς τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην υπάρχει η ευχέρεια να βρίσκεται ο κόσμος δίπλα στην ομάδα σωματικά, όμως το μυαλό και η καρδιά είναι πάντα εκεί. Για να φωνάξει ένα σύνθημα, να τραγουδήσει και να δώσει ώθηση στην ομάδα που αγαπάει.

Επιτέλους πλησιάζει Κυριακή... Εμείς εριμένουμε αυτή την αναθεματισμένη Κυριακή, για να δούμε και πάλι τον Θρύλο να πατάει χορτάρι, έστω και από την τηλεόραση.

Ουδέποτε μας άρεσαν οι διακοπές για τις Εθνικές Ομάδες. Επιστρέφουμε στη δράση για να κατακτήσουμε το 48ο που θα είναι το πιο γλυκό μέχρι το επόμενο.

Διαβάστε επίσης