Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζίλι των σκυλιών ξανά! Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Ρεζίλι των σκυλιών ξανά! Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 14:20

Η αποτυχία όλων στο μεγαλείο της. Πάνω από όλα της... εξυγίανσης! Οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου της 18ης Μαΐου χωρίς κόσμο.

Πιο ανίκανοι δεν θα μπορούσαν να είναι τους! Μα πάνω από όλα η... εξυγίανση! Μετά τα, μετά τα όσα έχουν γίνει και ο φετινός τελικός χωρίς κόσμο. Η... πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματά. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Με μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να κάνει τίποτα, με τους διοικούντες της να μην παραιτούνται λόγω της ανικανότητας τους. Για μία ακόμη φορά οδήγησαν σε διακωμώδηση του σημαντικότερου αγώνα της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για δεύτερη σερί χρονιά, λοιπόν ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μαϊου. Έτσι αποφασίστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ. Με τη δικαιολογία ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις λειτουργίας των καμερών σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και έτσι δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαλτάκος:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο Μπαλτάκος.

Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Διαβάστε επίσης

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2

Ο Σταμούλης δεν μπορούσε να είναι αντιπρόεδρος και τον προσέλαβαν γενικό διευθυντή! Βολές κατά ριπάς από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια. Εκτέθηκαν Μαρτσούκος και λοιποί…