Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 14:40

Πρόσληψη-σκάνδαλο στη Super League 2… Στο σημερινό (28/3) ΔΣ αποφάσισαν να προσλάβουν γενικό διευθυντή τον Μπάμπη Σταμούλη, επειδή δεν μπορούσε να είναι αντιπρόεδρος καθώς υποβιβάστηκε ο Απόλλων Πόντου! Για να μην λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο τον «βάφτισαν» γενικό διευθυντή και πρόκειται για πρόκληση.

Ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν. Από ρουσφέτι σε ρουσφέτι. Η πρόσληψη του Σταμούλη είναι η ανταπόδοση του Μαρτσούκου στο ρουσφέτι που του είχε κάνει ο Σταμούλης ως παράγοντας του Απόλλωνα Πόντου, ώστε να γίνει πρόεδρος στη Super League 2. Του έδωσαν χαρτί ότι ήταν στέλεχος του Αχαρναϊκού και του Απόλλωνα Πόντου (για να συμπληρωθεί η 10ετή προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο όπως προβλέπεται ως προϋπόθεση για την προεδρία στη Λίγκα, αν δεν υπάρχει πτυχίο). Προσέξτε: Ο Μαρτσούκος που είχε τον Βλαχιώτη Λακωνίας ήταν παράγοντας στον Αχαρναϊκό και στον Απόλλωνα Πόντου! Αυτό είναι το προηγούμενο σκάνδαλο.

Με αφορμή τη πρόσληψη του Σταμούλη ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας. «Τι προσόντα έχει ο κ. Σταμούλης για να προσληφθεί; Εχει πτυχίο Πανεπιστημίου; Θα μας πείτε το βιογραφικό του και τι σπουδές έχει κάνει; Εχει εμπειρία σε διευθυντική θέση», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Ο κ. Σταμούλης διαθέτει εμπειρία και ό,τι χρειάζεται κάποιος να συντονίζει τους υπαλλήλους της Λίγκας», απάντησε ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος που κάπως «μπλόκαρε», όταν ο Αλέξης Κούγιας τον ρώτησε αν ο Σταμούλης έχει απολυτήριο λυκείου!

Όμως, ο Μαρτσούκος εκτέθηκε από μόνος του. Εκανε ομολογία με… άρωμα παρανομίας, καθώς παραδέχθηκε ότι κουμάντο στη Super League 2 έκανε ένας αντιπρόεδρος (ο Σταμούλης δηλαδή) και το ίδιο θα κάνει και ως γενικός διευθυντής. «Τώρα λέτε ότι επειδή εξαφανίστηκε η ΠΑΕ την οποία εκπροσωπούσε θα πρέπει να τον προσλάβουμε με μισθό ως γενικό διευθυντή», κατακεραύνωσε ο Αλέξης Κούγιας τον Πέτρο Μαρτσούκο.

Διαβάστε επίσης