Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Φενέρ!

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Φενέρ!
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 16:15

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα να «κολλήσει» πολύ στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν έχει πολύ χρόνο, να κάτσει να σκέφτεται τι δεν πήγε καλά, σε αυτό το ματς. Δεν έχει χρόνο να παραμείνει σε αυτή την απώλεια… Έχει άμεσα μπροστά την επόμενη υποχρέωσή του. Και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι καλό. Θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος, ώστε να «βυθιστεί» ο Ολυμπιακός στον προβληματισμό. Γρήγορα δουλειά, νίκη την Τετάρτη και συνέχεια στην προσπάθεια!

«Κολλητά» το ματς με τον Άρη και τώρα στο μυαλό του Ολυμπιακού πρέπει να υπάρχει μόνο ένα πράγμα: Το πως θα πάρει την Τετάρτη τη νίκη και πως θα έχει την ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται. Είναι και τέτοια η φύση του συγκεκριμένου ματς, που απαιτεί την απόλυτη προσήλωση όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού, σε αυτό. Δεν υπάρχει δυνατότητα να πάει ο Ολυμπιακός… άνετος, σε ένα ματς με τον Άρη, ανεξαρτήτως βαθμολογικής ανάγκης και βαθμολογικής κατάστασης.

Ο Θρύλος στρέφει άμεσα το μυαλό του στην Τετάρτη. Ξανά στο Καραϊσκάκη, ξανά με τον ίδιο στόχο: Τη νίκη. Αλλά και με έναν ακόμη: Την άμεση τόνωση, ξανά, της ψυχολογίας του, συνολικά ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το ματς με τον Άρη και αυτό το «πρέπει» του τον οδηγεί ήδη, από το πρωί της Δευτέρας.

Όπως και το ματς της επόμενης Κυριακής με τη Λαμία στην Φθιώτιδα, όπου θα είναι η «πρόβα» τζενεράλε για το πρώτο ματς με την Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Conference League.

2/2 και ψυχολογία ενόψει της «μάχης» με την Φενέρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο οποίο ο Θρύλος θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού, ενόψει και της ρεβάνς στην Πόλη.

Διαβάστε επίσης