Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η ομάδα και αυτός ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ αξίζουν την στήριξη μας!

Αυτή η ομάδα και αυτός ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ αξίζουν την στήριξη μας!
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 16:57

Στενοχώρια και απογοήτευση επικρατεί στον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας που η σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού στην OPAP Arena συνδυάστηκε με ήττα από την ΑΕΚ, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσικό.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει τους οπαδούς του μόνο σε επιτυχίες τα τελευταία πολλά χρόνια και οι φίλοι του δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι με τίποτα άλλο πέρα από νίκες και τίτλους.

Οι παίκτες της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μακριά μπορεί και στην Ευρώπη, με τον κόσμο από την πλευρά του να είναι ενωμένος, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει.

Η ψυχραιμία και η στήριξη είναι αυτά που πρέπει να κάνουν όλοι οι φίλοι της ομάδας, ώστε να την βοηθήσουν να ορθοποδήσει ξανά και να πετύχει τον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς, είναι πολύ απλό, υπομονή και πίστη και συνεχίζουμε να είμαστε ΚΟΝΤΑ, λοιπόν, όπως έχουμε μάθει, όπως είναι φτιαγμένο το DNA μας και στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε…

Την Τέταρτη στο ματς με τον Άρη όλοι δρόμοι οδηγούν στο Καραϊσκάκη! Αυτή η ομάδα και αυτός ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ αξίζουν την στήριξη μας!

Θυμίζουμε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 3/4 και ώρα 19:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 28/3, από τις 11:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά τη Δευτερα 1/4 και την Τρίτη 2/4 από 10.00 έως 18.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείστε να μην προσέλθετε τις τελευταίες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για να αγοράσετε εισιτήρια από τα εκδοτήρια, επειδή θα ταλαιπωρηθείτε και υπάρχει περίπτωση να χάσετε μέρος του αγώνα.

Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας.

Υπενθυμίζεται ότι ακυρώσεις εισιτηρίων ή αλλαγές σε αυτά δεν γίνονται.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές MONO από τα εκδοτήρια του σταδίου και με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης από τον ενήλικα συνοδό του. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2008 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Διαβάστε επίσης