Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας των παικτών της Φενέρ

Ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας των παικτών της Φενέρ
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 18:14

Αυξάνονται οι πιθανότητες τιμωρίας των παικτών της Φενέρμπαχτσε που συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα.

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως οι παίκτες που παραπέμπονται είναι οι Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ, Τζέιντεν Οστερβέλντε, Ιρφάν Εγριμπαγιάτ καθώς και οι αξιωματούχοι της ομάδας, Κουρσάτ Τσιφτλικ και Οκάν Οζκάν.

Παράλληλα, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα ελεγχθούν από την πλευρά της Τραμπζοσπόρ ο προπονητής, Εγκεμέν Κορκμάζ αλλά και οι ευθύνες του συλλόγου στα επεισόδια.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έχει δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση τιμωρίας παικτών της η Φενέρ θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου τόνισε πως θα τεθεί σε ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του συλλόγου το μέλλον του ποδοσφαίρου:

«Ως ένας σύλλογος με τόσα εκατομμύρια κόσμου από πίσω του, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφασίσουν. Έχουμε τρεις επιλογές μπροστά μας. Υποβιβασμός στο κατώτερο πρωτάθλημα, τερματισμός ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο ή αγορά θέσης στο εξωτερικό. Θα αποφασίσει η γενική συνέλευση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τώρα ποια θα κάνουμε, αλλά εγγυώμαι ότι δεν θα συμπεριφερθούμε σαν να μη συνέβη τίποτα. Συναντηθήκαμε με όλους τους χορηγούς μας και λάβαμε τη γραπτή έγκρισή τους. Όπου κι αν είμαστε θα είναι και αυτοί εκεί. Καλώ τον κόσμο να προσέλθει για να ψηφίσει στο “Σουκρού Σαράτσογλου” για να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή.Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε».

Διαβάστε επίσης