Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχει» για τη Φενέρ ο Όρτα

«Τρέχει» για τη Φενέρ ο Όρτα
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 21:21

Η εξέλιξη της αποθεραπείας του Αντρέ Όρτα είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Βάσκος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Πορτογάλο μέσο κόντρα στην ΑΕΚ, χάνοντας μια πολύτιμη μονάδα, αλλά στις; δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος πως την Τρίτη (2/4) θα έμπαινε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Αύριο πιστεύουμε πως θα προπονηθεί με την ομάδα, όμως πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι γιατί είναι άλλο να προπονείσαι και άλλο να είσαι σε κατάσταση να παίξεις. Πρέπει να δούμε την ετοιμότητα του» είπε ο Μεντιλίμπαρ δείχνοντας πως δεν υπολογίζει τον Όρτα αρχικά για το παιχνίδι της Τετάρτης (3/4, 19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Άρη για την τρίτη αγωνιστική των play offs της Super League.

Και λογικά πολύ δύσκολα θα δούμε τον 28χρονο Πορτογάλο να παίρνει χρόνο συμμετοχής και κόντρα στη Λαμία στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί, εκτός και αν βρίσκεται στο πάγκο και η εξέλιξη του αγώνα το επιτρέψει.

Ο 63χρονος Βάσκος δεν θέλει να ρισκάρει με τον Όρτα, καθώς την Πέμπτη (11/4) ο Θρύλος υποδέχεται στον Ναό τη Φενέρμπαχτσε για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Conference League.

Διαβάστε επίσης